Als jij last hebt van je gewrichten, van je schouders of nek, van hoofdpijn of van rugpijn, dan kan een gamestoel een uitkomst bieden. Gamestoelen zijn zo ontworpen dat je terwijl je erop zit de juiste houding aanneemt. Ook moedigen ze beweging aan, door de kantelfunctie en ondersteunen ze je lichaam exact daar waar je het nodig hebt. Daardoor is een gamestoel niet alleen ideaal als je van gamen houdt, maar ook als je veel zittend werk doet. Door een dergelijke stoel aan te schaffen voorkom- of verminder je lichaamsklachten die voortkomen uit een verkeerde houding.

 

Een gamestoel voor gamers

Ben jij iemand die ervan houdt om computerspellen te spelen, dan weet je vast hoe snel de tijd dan verstrijkt en hoe lang je soms in dezelfde houding zit zonder dat je het doorhebt. Gamestoelen voor gamers zijn zo ontworpen dat je tijdens je spel niet wordt gehinderd door pijn of ongemak. De stoelen hebben een kantelfunctie waardoor je kunt bewegen tijdens het gamen, ze hebben kussens die op je lichaam aansluiten en allerlei instellingen waarmee je de stoel exact afstelt voor ultiem comfort. Wil jij een gamestoel aanschaffen, dan vind je vast een exemplaar dat je mooi vindt, want ze worden uitgegeven in allerlei kleuren en stijlen.

 

Comfortabel werken

Niet alleen gamers halen voordeel uit een gamestoel, want iedereen die veel in dezelfde houding zit, om welke reden dan ook, heeft ondersteuning nodig. Heb je een kantoorbaan of zit je om andere redenen veel achter de computer, dan is deze stoel ideaal. Je stelt hem exact in op de juiste hoogte voor je lengte, de kussens bieden je lichaam ondersteuning waar het nodig is en je kunt zonder stres en pijn werken. Er worden ook gamestoelen gemaakt in een luxe en professionele stijl, wat betekent dat deze stoel in jouw kantoor zeker niet zal misstaan.

 

Waar moet je op letten?

Gamestoelen zijn dus in een aantal situaties een uitstekende oplossing. Ben jij van plan om een gamestoel aan te schaffen, dan zijn er een aantal punten om op te letten. Allereerst is het belangrijk dat de stoel de juiste functies heeft. Een kantelfunctie is dan belangrijk, maar ook verstelbare armleuningen en een voetensteun. Wat is het materiaal waarvan de gamestoel gemaakt is? Krijg je extra kussentjes of een neksteun bij de stoel? Omdat gamestoelen zeker 10 jaar dienst kunnen doen is het belangrijk dat je hier goed over nadenkt. En vaak is het dan beter om wat extra geld uit te geven aan een kwalitatieve stoel dan om te proberen te besparen.

 

Werken en gamen zonder afleiding

Een zere rug of nek is vervelend en kan je game- of werkervaring aanzienlijk verslechteren. Een gamestoel zorgt ervoor dat je zonder dat je uit je concentratie wordt gehaald door je lichaamsklachten. Kies een mooie stoel van goede kwaliteit en je kunt ongestoord werken of gamen. En dat is uiteraard niet alleen beter voor de ervaring, maar ook voor de algehele gezondheid van je lichaam.

 

Bij Podobrace staat de klant altijd voorop en kan je terecht met al je klachten!